Magyar nyelven is elérhető a Novell Teaming + Conferencing

A Novell Teaming + Conferencing magyar verziója 2008. július 2. óta megvásárolható, és a termék próbaváltozata a download.novell.com weblapról tölthető le. A magyar változat mind a kereskedelmi termék, mind az ICEcore nyílt forráskódú csoportmunka projekt komponenseihez elkészült.

Az ICEcore az első olyan nyílt forráskódú csoportmunka-megoldásokat fejlesztő projekt, amely egyesíti a csoportmunkatereket a valós idejű kommunikációval. A Novell Teaming + Conferencing megoldás az ICEcore nyílt forráskódú technológiáját egészíti ki vállalati szintű funkciókkal – mint pl. a munkafolyamat támogatás – valamint teszteléssel, oktatással, egyedi fejlesztéssel és terméktámogatással. A Novell együttműködés iránti elkötelezettségét is bizonyítja, hogy a Novell Teaming + Conferencing Linux és a Windows rendszereken egyaránt futtatható, és a GroupWise rendszer mellett a Lotus Notes és a Microsoft Exchange kiszolgálókkal is együttműködik.

A Novell Teaming + Conferencing megoldással kapcsolatban bővebb információ és az IDG Research Services informatikai vezetők körében végzett, csoportmunka eszközökkel kapcsolatos tanulmányának eredményei a www.novell.com/teaming weboldalon található.
(forrás: novel.hu)

Bővebben....