5N Kft.1990-es években az 5N Kft. vezetői számítástechnikai társaságot alapítottak, felismerve, hogy egyre nagyobb igény van erre a tevékenységre és igen kevés azon szakemberek köre, akik megbirkóznak e szerteágazó feladatokkal.
A kezdetekben rendszergazdai feladatokat, rendszerfelügyelet, és szaktanácsadást ellátó vállalkozásként indult, ma a hardver és szoftverkereskedelemmel, kibővült vállalkozássá fejlődött. Jövőbeni terveink között más bővítés is szerepel.
 
Úgy gondoljuk, hogy a mai piaci versenyben egy működő és fejlődő vállalkozásnak szüksége van számítástechnikai háttérre, azonban a kis- és középvállalkozások nem biztos, hogy állandó költségként terhelve költségvetésüket, informatikus kollegát tudnak alkalmazni főállásban. Valljuk be sok esetben erre nincs is szükség, hiszen egy nagy volumenű feladat pl. a cég hálózatának kiépítése, a szerver felállítása után napi rutinfeladatok következnek. Egy jó informatikusnak ez nem kihívás, másrészt a jó informatikus sok pénzbe kerül, míg egy kevésbé kvalifikált informatikus magát a rendszert nem tudja kiépíteni, rendszerszemléletben és profitorientáltan nem gondolkodik, számára a napi rutinfeladatok elég kihívást jelentenek. Társaságunk erre kínál megoldást Ügyfelei számára.
 
Kérjük, tekintse meg referenciánkat és tevékenységi körünket és keressen fel minket. Amennyiben szükségesnek találja referencialevelet, küldünk Önöknek.
 
Elérhetőségeink:
Cím: Budapest, XIV. ker. Mogyoródi út 53.
Telefon: +36 1 221-5420
Fax: +36 1 383-2993