remoteCégünk egyik fő tevékenysége Novell alapú informatikai rendszerek felügyelete. Legyen szó csupán egy szerver távoli karbantartásáról, vagy a teljes irodai telekommunikációs rendszer kiépítéséről és működtetéséről, munkatársaink minden esetben szerződésben rögzített, garantált feltételek mellett végzik munkájukat.

Számítástechnikai eszközei (szerver, munkaállomás) számára eseti és átalánydíjas karbantartási és hibaelhárítási szolgáltatásunkat ajánljuk, melynek során:

  • Időszakos kiszállással megelőzzük a meghibásodásokat,
    Ha szükséges távoli eléréssel orvosoljuk problémáját,
  • Hiba előfordulása esetén a szolgáltatási szerződésben meghatározott időn belül kiszállunk a helyszínre és elhárítjuk a hibákat,
  • Bővítési vagy változtatási igényeit bejelentés után elvégezzük.

Rendszere részletes felmérése után árajánlatot készítünk irodai hálózata üzemeltetésére. Hívja munkatársunkat most a (06 1) 221-5420 -as telefonszámon, hogy időpontot egyeztethessünk az első személyes találkozóra.

Korábbi tapasztalataink alapján a szerverek operációs rendszerének a biztonságáról és kiváló ár/teljesítmény arányáról híres NOVELL: SUSE® Linux Enterprise Server rendszert ajánljuk. A Linux képes kielégíteni a szerverrel szemben támasztott összes elvárást.

Tökéletesen alkalmazható komplett web, mail- és ftp szerverként, emellett a felmerülő különleges igényeket is ellátja. Biztonságáról beépített tűzfal rendszere, illetve igény esetén az azt kiegészítő operátoraink állandó felügyelete gondoskodik.

A sokféle Linux disztribúció közül elsődlegesen a szerverkörnyezetre tervezett, karbantarthatósága és naprakészsége miatt népszerű NOVELL: SUSE® Linux Enterprise Server rendszert ajánljuk.

UTPMivel a működő szoftverrendszer állandóan frissül, jobb, több szolgáltatást nyújtó verziók jelennek meg, illetve hibák kerülnek javításra, így minden szervernek szüksége van állandó felügyeletre, karbantartásra. Kialakított szervereinkhez folyamatos támogatást, fejlesztést biztosítunk vállalkozása igényeinek megfelelően.

Hívja munkatársunkat a (06 1) 221-5420-as telefonszámon, hogy igényei pontos megismerése után megvalósítási javaslatot, részletes árajánlatot készíthessünk Önnek.

Hardver, szoftver szaktanácsadás.

SzaktanácsadásAz 5N Kft. arra törekszik, hogy ügyfelei informatikai háttere megbízhatóan, biztonságosan működjön, és a legteljesebb mértékben szolgálja ki ügyfelei üzleti céljait. Az alapelvünk, hogy minden partnerünk elégedett legyen tevékenységünkkel. Ezért azon dolgozunk általunk javasolt megoldások megteremtsék ügyfeleink számára a biztonságosan és folytonosan működő informatikai környezetet.

Hívja munkatársunkat a (06 1) 221-5420-as telefonszámon, hogy igényei pontos megismerése után megvalósítási javaslatot, részletes árajánlatot készíthessünk Önnek.