Az új ZENworks csomag Android Enterprise támogatásának köszönhetően még nagyobb biztonságban vannak a céges adatok és alkalmazások, az informatikai szakemberek pedig egyszerűbben kezelhetik a vállalati tartalmakat az alkalmazottak által használt mobil eszközökön.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a ZENworks 2017 Update 2. Az eszközfelügyeleti csomag segítségével a vállalatok egyetlen irányítópultról menedzselhetik és védhetik készülékeiket, illetve alkalmazásaikat. A legfrissebb kiadás segítségével egységesen kezelhető minden Windows, Mac, Linux vagy Android rendszert futtató asztali gép, laptop, tablet és okostelefon a cégen belül.
„Sok vállalatnál több száz vagy akár több ezer eszközt és alkalmazást kell naprakészen tartaniuk az informatikai szakembereknek. Ráadásul mind a vezetőség, mind az alkalmazottak elvárásai napról napra változnak, akik mindig újabb és modernebb készülékeket szeretnének használni munkájuk során. Az új igények kiszolgálása és az eszközök kézben tartása rendkívül idő- és energiaigényes feladat, ezt könnyítjük meg az átfogó ZENworks eszközkezelő csomaggal” – mondta Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője. További információk...

Forrás: http://www.novell.hu/hirek/