A Novell GroupWise WebAccess bármi lyen internetkapcsolattal rendelkező helyről hozzáférést biztosít a távoli és mobil felhasználóknak e-mailjeikhez és minden egyéb, a GroupWise-ban tárolt adathoz.
Az új, továbbfejlesztett WebAc cess felület az ismétlődő találkozók létre hozásának lehetőségével, a grafikus elfoglaltság-keresővel, a különböző rendezési opciókkal, az egységes kliens független aláírásokkal még egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a távoli munka végzést.
A GroupWise-hoz termékköve tést vásároló ügyfelek számára ingyenes Novell Data Synchronizer lehetővé teszi az e-mailek, időbeosztások, kapcsolatok, jegyzetek és feladatok megosztását a GroupWise és az ActiveSync-kompatibi lis mobilkészülékek között.
A Research In Motion BlackBerry Enterprise Server for Novell GroupWise rendszernek köszönhetően pedig továbbra is támoga tottak a BlackBerry* készülékek. Az új iPad-támogatás segítségével pedig közvetlenül az iPadjéről is elérheti GroupWise postafiókját, megtekintheti üzeneteit, valamint létrehozhat új üzene teket, találkozókat, feladatokat és kapcsolati bejegyzéseket.

Bővebben: Novell GroupWise