Hatékony, állandó védelem a hálózatban lévő Novell szerverek számára a vírusokkal szemben.

A VirusBuster for NetWare Servers adataink, rendszereink, és ezáltal munkánk folyamatos védelmét biztosítja a szerverek nagyobb adatforgalmára optimalizálva. A könnyen kezelhető, hagyományos NetWare alapú felhasználói felület, az egyszerűen áttekinthető és módosítható beállítások, valamint a gyakori frissítések biztosítják, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal, könnyen és átláthatóan működjön a NetWare szerver védelme.
 
Fejlett védelmi megoldás
A VirusBuster for Novell NetWare kiemelkedő hatékonysággal biztosítja NetWare szerver, és ezáltal a hozzájuk kapcsolódó munkaállomások másodlagos védelmét.

Inkrementális vírusadatbázis frissítés
Az inkrementális frissítési módszerrel a napi frissítések időtartama a töredékére csökken, így lehetőség van akár naponta többször is vírusadatbázis frissítés kiadására, mely növeli a vírusvédelem hatékonyságát. Az egyes újonnan megjelenő károkozók elleni védelem a károkozók feldolgozása után szinte azonnal, minimális hálózati forgalom és letöltési idő ráfordítással eljut a felhasználókhoz.

Különálló védelmi területek
A különálló védelmi területek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a szerver háttértárait, vagy azok egyes részeit különálló védelmi egységekként kezeljük, egyedi beállításokkal, így minden terület a feladatához legjobban megfelelő védelmi szintet élvezi.

Intelligens fájlvédelem
Az intelligens fájlvédelem egyrészt megtiltja a hozzáférést a már fertőzött fájlokhoz, másrészt kiterjesztett állományvédelmet biztosít, azaz a megadott állománytípusok írását letilthatjuk, mely bizonyos károkozók ellen az egyetlen megoldás.

Áttekinthető kezelői felület
A program egyszerű felhasználói felülete lehetőséget nyújt minden beállítás gyors áttekintésére. A funkciók logikus felépítése a program használatát jelentősen megkönnyíti, így a beállításokban végrehajtandó bármely változtatás is másodpercek alatt elvégezhető.

Automatikus frissítések

A hatékony védelem fontos tényezője a naprakészség, melyet a legfrissebb vírusadatbázis- és programverziók biztosítanak.

Kiváló teljesítmény és hatékonyság

A termék alapját a VirusBuster kiemelkedő teljesítményű keresőmotorja képezi. A károkozók felderítéséhez heurisztikus vírusfelismerést is használ, platformtól és operációs rendszertől független keresési technológiájának köszönhetően bármely rendszeren hatékonyan deríti fel a rosszindulatú programokat, vírusokat.

Hatékony értesítő és naplózó rendszer

A termék igen hatékony, beépített üzenetirányítási és naplózási rendszerrel rendelkezik. A működés közben bekövetkező eseményekről információt tárol, és a kívánt rendeltetési helyre kézbesíti azt.

Teljes körű támogatás

A VirusBuster termékek mellé magas színvonalú, teljes körű szakmai támogatást nyújtunk. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk akár telefonon , akár e-mailben.
 
Forrás: http://www.virusbuster.hu