A Novell Teaming Starter Pack segítségével most díjmentesen kipróbálhatók a következő generációs csoportmunka eszközök.

  • A csoportmunka eszközök a sikeres munka alapvető követelményei lettek napjaink globális és földrajzilag széttagolt üzleti környezetében

  • A Novell új programja keretében az ügyfelek és a partnerek ingyenes licencekhez és eszközökhöz juthatnak, amelyekkel kipróbálhatják a vállalati szintű közösségi portálok csoportmunka megoldásait

A Novell Teaming Starter Pack program elindítása segíti a szervezeteket a munkaerő termelékenységének növelésében. A csomag 20 ingyenes felhasználói licencet tartalmaz. A Novell Teaming egy rugalmas csoportmunka megoldás, amelynek segítségével a munkacsoportok a fizikai távolságtól függetlenül sikeres együttműködést folytathatnak. A Starter Pack könnyen használható, előtelepített letölthető fájlként érhető el, és rövid útmutatót valamint oktatóvideókat is tartalmaz. Segítségével a szervezetek kipróbálhatják a következő generációs csoportmunka eszközöket, amelyek a termelékenyebb és kreatívabb csapatmunka révén jobb üzleti eredményekhez vezetnek.

„A Kempinski Hotels négy kontinensen több mint 60 szállodát működtet” – mondta Simon Coombs, a Kempinski Hotels ügyvezető alelnöke és pénzügyi vezetője. „Éppen ezért mindig keressük az olyan technológiai megoldásokat, amelyekkel növelhető a hatékonyságunk. A Novell Teaming kitűnő lehetőség a Kempinski Hotels számára, mivel lehetővé teszi a kiváló teljesítményű csapatmunkát és növeli a munkaerőnk termelékenységét a világ minden táján” tette hozzá Coombs.

A díjmentes program keretében azok az ügyfelek és partnerek, akik a csoportmunka megoldásokat saját környezetükben szeretnék kipróbálni, most első kézből tapasztalhatják meg a Novell Teaming csoportmunkaterek és a vállalati közösségi portálok működését. A Novell Teaming beépített blogokkal, wikikkel, fórumokkal és más, valós idejű csoportmunka eszközökkel javítja a csapat termelékenységét: az emberek egy közösségben hozhatják létre, kezelhetik, oszthatják és vitathatják meg az információkat. Az önálló felügyeletet biztosító funkciók, az egyéni alkalmazások és munkafolyamatok mind lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az eszközöket munkahelyi igényeikhez igazítsák, a rendszergazdák további közreműködése vagy támogatása nélkül.

„A csoportmunka eszközök pillanatok alatt a sikeres munka alapvető követelményei lettek napjaink globális és földrajzilag széttagolt üzleti környezetében” – mondta Kent Erickson, a Novell alelnöke és a munkacsoport-megoldások részlegének vezérigazgatója. „A hatékony eszközökkel ellátott csapatoknak arra van szükségük, hogy a szakértők fizikai helyétől függetlenül kihasználhassák a rendelkezésre álló szakmai tudást. A Novell Teaming Starter Pack kiváló lehetőség az ügyfelek és a partnerek számára, hogy elkezdjék használni a csoportmunka szoftvereket, és azonnal kihasználják a megoldás által nyújtott termelékenységi előnyöket és költségmegtakarításokat.”

Elérhetőség

A Novell Teaming Start Pack 20 ingyenes felhasználói licencet tartalmaz azon meglévő vagy új ügyfelek és partnerek számára, akik még nem használják szervezetükön belül a Novell Teaming megoldást. A Starter Pack Amerikában, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában érhető el.

A Novell Teaming Start Pack programról további információ a
http://www.novell.com/hu-hu/products/teaming/starterpack.html a partnereknek szóló információ a www.novell.com/teaming/starterpack/partners weboldalon érhető el.

Forrás: novell.hu