A Novell bejelentette, hogy SUSE Linux Enterprise Real Time 10 megoldása minősített és támogatott egyes IBM BladeCenter hardvereken és az IBM WebSphere Real Time middleware megoldásain. Ennek köszönhetően az ügyfelek időkritikus üzleti alkalmazásai gyorsabbá és megbízhatóbbá váltak. A kategóriájukban legjobb termékekre építve a Novell valós idejű operációs rendszere és az IBM valós idejű Java alapú rendszere garantálja, hogy a késleltetés-érzékeny alkalmazások a lehető legjobb teljesítményt és elérhetőséget nyújtják együtt.

„Az IBM és a Novell az erősségeiket kihasználva azon ügyfeleiknek fejlesztették ki ezt a Linux-alapú megoldást, akik a késleltetést próbálják csökkenteni, illetve időkritikus alkalmazásaik elérhetőségét szeretnék növelni azáltal, hogy tanúsított és támogatott, nyílt forráskódú megoldáson futtatják azokat” – mondta Inna Kuznetsova, az IBM Linux üzletágának igazgatója. „A valós idejű Linux lehetővé teszi ügyfeleinknek az egyes folyamatok rangsorolását, amelynek köszönhetően sok időkritikus projekt, például a másodlagos értékpapírokkal történő kereskedés, lezárásának időpontja könnyebben kiszámítható lesz” – tette hozzá Kuznetsova.

A hordozhatóság és a piaci előnyök miatt egyre több vállalat használ Java alapú rendszereket. Idáig azonban az időkritikus Java alkalmazásokat futtató cégek nem lehettek biztosak abban, hogy megfelelnek a szolgáltatással kapcsolatos minőségi előírásoknak és nem lépik túl az időkereteket. Az IBM BladeCenter hardver és az IBM WebSphere Real Time a Novell SUSE Linux Enterprise Real Time 10 szoftverrel együttműködve garantálja, hogy az időkritikus Java alkalmazások kiszámítható teljesítménnyel futnak. Így az ilyen időkritikus alkalmazásokat használó vállalatok, mint például a pénzügyi szolgáltató szervezetek könnyedén teljesítik a külső és belső ügyfeleik elvárásait.

„A Novell SUSE Linux Enterprise Real Time teljes mértékben támogatott a WebSphere Real Time rendszereken, és minősített egyes IBM BladeCenter hardverekkel való együttműködés során is” – mondta Roger Levy, a Novell alelnöke és a nyílt platformra épülő megoldások részlegének vezérigazgatója. „A szigorú határidőkkel dolgozó, Java alkalmazásokat használó vállalatok egy olyan integrált, tesztelt és optimalizált fejlesztési és futtatási környezethez férhetnek most hozzá, amelyet az időkritikus Java alkalmazásokra szabtak” – tette hozzá Levy.

Árak és elérhetőség

Az árakkal és elérhetőségekkel kapcsolatos további információk a www.novell.com/realtime weboldalon találhatók.

A SUSE Linux Enterprise Real Time 10 szoftver összesíti a SUSE Linux Enterprise platform minden előnyét. A nyílt vállalatok következő generációs platformja, a SUSE Linux Enterprise kiemelkedő mérnöki háttérrel rendelkezik és a legnagyobb mértékű együttműködést biztosítja az üzletvitel szempontjából kulcsfontosságú számítógépes műveletek végrehajtásához a munkaállomásoktól az adatközpontokig. A SUSE Linux Enterprise Real Time szoftver kiválóan együttműködik a ZENworks Orchestrator alkalmazással, a Novell heterogén erőforrások felügyeletére szolgáló megoldásával. A két termék együttműködése a kis késleltetés előnyeit az alkalmazásokon túl az adatközpontra is kiterjeszti. A Novell a SUSE Linux Enterprise termékhez kapcsolódó ajánlatairól bővebb információt a www.novell.com/linux weboldalon talál.

Forrás: novell.hu