Testreszabható, többszörös védelmet nyújtó megoldás számos platformon és levelezőrendszeren - online vásárlás esetén 10 százalék kedvezménnyel.

Napjainkban a számítógépes károkozók nagy része e-mailben érkezik, így egy esetleges fertőzés elkerülésére elengedhetetlenné vált a cégeknél a levélforgalom károkozószűrése. Emellett a spam, azaz kéretlen, illetve ezen belül a phishing, azaz adathalász levelek számának drasztikus növekedése komoly terhet ró a levelezőrendszerekre, és azok eltávolítása munkaidő kiesést okoz, így ma már a spam szűrés alapkövetelmény a levélforgalmat szűrő termékekkel szemben.

A VirusBuster for Mail Servers megalkotásakor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy egy olyan, levelezőrendszertől független levelezésvédelmi megoldást alakítsunk ki, mely könnyen integrálható, rugalmasan konfigurálható védelmi vonal kialakítását teszi lehetővé, vagy igény szerint számos levelezőrendszerbe integráltan is telepíthető, és teljeskörű védelmet nyújt a cégek e-mail forgalmának, legyen szó akár károkozó, vagy spam szűrésről.