A VirusBuster Kft., mint nemzetközileg is elismert, hazai antivírus megoldásfejlesztő és -szállító cég, kedvezményekkel szeretné megkönnyíteni az önkormányzatok és intézményeik részére a teljes körű számítógép-védelem kialakítását.

Miért a VirusBuster?

  • Mert a számos nemzetközi minősítéssel is rendelkező, hazai fejlesztésű VirusBuster termékek komplex védelmet nyújtanak a vírusokkal, férgekkel, trójai, adware és kémprogramokkal valamint egyéb károkozókkal szemben, legyen szó munkáról, levelezésről, vagy az internet böngészéséről.
  • Mert a VirusBuster naponta automatikusan frissített, központilag menedzselhető védelmet biztosít az önkormányzat teljes informatikai hálózatának részére.
  • Mert az ágazat cégeinek többségével ellentétben a VirusBuster ingyenesen nyújt terméktámogatást telefonon és e-mailen, magyar nyelven, a nap 24 órájában!
  • Mert a licencidőszak alatt a Hivatali alkalmazottak is jogtisztán és díjmentesen használhatják otthoni számítógépük védelme érdekében a VirusBuster Professional védelmi termékünket.

A termékekről és a kedvezményekről részletesen további információkkal kollégáink készséggel állnak rendelkezésére e-mailen , vagy a  +36 1 221 5420 telefonszámon.