Költséghatékony, rugalmas alternatív asztali környezet

Költséghatékony, egyszerűen használható, biztonságos asztali környezetet keres? Ezen a területen is szükség választási lehetőségre! A SUSE® Linux Enterprise Desktop az első olyan vállalati Linux* asztali környezet, amelyik megfelel mindezen igényeknek és együttműködik a meglévő rendszerekkel.

SUSE Linux Enterprise DesktopSUSE Linux Enterprise Desktop

Miért érdemes a SUSE Linux Enterprise Desktopot választani vállalati felhasználásra? A válasz egyszerű. Nyílt forrás kódú megoldás, vagyis használata nem jelent magas licencköltségeket. A felhasználókat szem előtt tartva készült, így egyszerűen használható és együttműködik a meglévő rendszerekkel. Rugalmas, biztonságosan üzembe helyezhető, képes általános asztali rendszerként működni, de vékony kliens alapú környezet is kialakítható belőle.
A SUSE Linux Enterprise Desktopot választva olyan megoldáshoz jut, amelyik:

    * Egyszerűen használható
    * Együttműködik a meglévő rendszerekkel
    * Biztonságos
    * Költséghatékony
    * Rugalmasan telepíthető és üzemeltethető

Vegye mindehhez hozzá a Novell® világszínvonalú műszaki támogatását és az új Novell Customer Centert, és látni fogja, hogy a SUSE Linux Enterprise Desktop minden szempontból megfelel az üzleti elvárásoknak.

Találja meg a megfelelő helyet a szervezetben, ahol elkezdheti használni a SUSE Linux Enterprise Desktopot és használja ki azonnal a termék nyújtotta költségmegtakarítást!