Megoldás létfontosságú rendszerekhez

Suse LinuxLeállásokkal, biztonsági problémákkal, vagy éppen magas költségekkel kínlódik? Az adatközpontnak segítenie kell a céget, nem akadályoznia a gördülékeny működést. Itt az ideje valami újat választani a vállalati feldolgozáshoz – pontosan ezért fordul egyre több szervezet a világon a Novell® által kínált SUSE® Linux Enterprise Serverre.
Ez az innovatív adatközponti „erőmű” minden szempontból készen áll az üzleti felhasználásra. Maximális megbízhatóságot és biztonságot kínál – no meg lehetőséget az infrastruktúra költségeinek akár 70 százalékos lefaragására.
 
Adatközpontokhoz a legjobb választás

A SUSE Linux Enterprise Server egy vállalati szintű kiszolgáló, amely úgy készült, hogy megbirkózzon az adatközpontok létfontosságú terheléseivel is. Csak a SUSE Linux Enterprise Server kínál nyílt, méretezhető, nagyteljesítményű adatközponti megoldást, amely beépített virtualizációt, alkalmazásvédelmet és rendszerfelügyeletet tartalmaz a hardverarchitektúrák teljes skáláján. A SUSE Linux Enterprise Server használható általános célú kiszolgálóként, de hangolható különféle terheléstípusokhoz is, és problémamentes együttműködést kínál a meglévő informatikai infrastruktúrával. SUSE Linux Enterprise Servert használva a cég látványosan csökkentheti költségeit, úgy, hogy közben a piac legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb adatközponti kiszolgálóját használja.

Termékismertető:
Flyer (PDF formátumban)