Informatikai hálózatok építése, üzemeltetése, szaktanácsadás

Az 5N Kft. küldetése, hogy az informatika terén minőségi szolgáltatást nyújtson ügyfelei számára a világ vezető szoftverfejlesztőinek  és hardvergyártóinak termékeivel és technológiáival. Segítséget nyújtson a ügyfelei igényeknek megfelelő számítástechnikai rendszer kialakításában, üzemeltetésében, amely elősegíti ügyfeleink sikerét. Kérje kollégáink segítségét, vagy kérjen ajánlatot!

20 ingyenes Novell Teaming licencreHa még nem rendelkezik a Novell Teaming vagy a Novell Open Workgroup Suite with Teaming programcsomaggal, Ön jogosult a 20 ingyenes Novell Teaming licencre. Iratkozzon fel még ma, és élvezze a hatékonyabb csoportmunka előnyeit!

Regisztrációhoz kattintson ide.

Érjen el eredményeket a Novell Teaming programcsomaggal!

A Novell Teaming növeli a csoportos hatékonyságot azáltal, hogy közel hozza egymáshoz az embereket, és elősegíti az információ létrehozását, megosztását, megvitatását, illetve kezelését. A felhasználók munkafelületeket hoznak létre, ahol a részvétel feltétele sokkal inkább a szakértelem, mint a közelség. A csoportok vállalati hálózati eszközök, munkafolyamat-vezérelt dokumentumkezelés, vitafórumok és egyéb szolgáltatások segítségével növelhetik a kreativitást és a termelékenységet. Az együttműködési megoldásokat szem előtt tartva a Novell Teaming minden lényeges fájltípust és a felhasználók által kedvelt asztali számítógép- és kiszolgálóplatformot támogat.

Forrás: novell.hu