Informatikai hálózatok építése, üzemeltetése, szaktanácsadás

Az 5N Kft. küldetése, hogy az informatika terén minőségi szolgáltatást nyújtson ügyfelei számára a világ vezető szoftverfejlesztőinek  és hardvergyártóinak termékeivel és technológiáival. Segítséget nyújtson a ügyfelei igényeknek megfelelő számítástechnikai rendszer kialakításában, üzemeltetésében, amely elősegíti ügyfeleink sikerét. Kérje kollégáink segítségét, vagy kérjen ajánlatot!

Akció kis- és középvállalatok részére
    
VirusBusterKomplex megoldás a kis- és középvállalatok számítógéprendszerének védelmére havidíjas akcióban!

A VirusBuster Kft., mint a vírusvédelem nemzetközi szakértője és antivírus szoftvereket fejlesztő hazai cég, viszonteladó partnereivel közösen kivételesen kedvező feltételekkel akciót hirdet a kis és középvállalatok részére.
 Az akció célja, hogy Önök is élvezhessék egy költség-hatékony információvédelmi megoldás előnyeit. Az akció keretében havidíjas szolgáltatásként kínáljuk a VirusBuster Aktív Hálózati Védelem termékcsomagunkat, amely biztosítja számítógépeik és informatikai hálózatuk adatainak védelmét a károkozók fenyegetésével szemben.
 
A kedvezményes konstrukciót elsősorban a legalább 50 munkaállomással rendelkező vállalkozásoknak ajánljuk. A havi díjfizetés előnye, hogy egy minimális egyszeri díj befizetése után cégük a második hónaptól havonta fizet díjat az igénybe vett szolgáltatás után. Így nem kell egyszeri nagyobb összegű beruházást eszközölniük, hanem költségként könyvelhetik el a szoftver-beszerzési kiadást.

A VirusBuster Aktív Hálózati Védelem licenc-csomag elemei:

  • VirusBuster Professional
  • VirusBuster for Linux, FreeBSD
  • VirusBuster Scanners
  • VirusBuster for Windows Servers
  • VBShield for Novell NetWare
  • VirusBuster for Samba Servers
  • VirusBuster for Mail Servers (Novell Groupwise)
  • VirusBuster for Mail Servers (SMTP)
  • VirusBuster for Mail Servers (Sendmail, Qmail, Linux Groupwise)
  • VirusBuster Central Management Solution
 
Kedvezményes ajánlatunk: megvásárláskor csak az alapcsomag egyszeri díját kell kifizetni, amelynek összege a felhasználó-számtól függetlenül 24.990 Ft + ÁFA.

A második hónaptól a havonta fizetendő díjat a számítógépek számától függően az alapcsomagból és a sávosan kialakított kiegészítő csomagokból állíthatják össze (pl. 70 gép esetén 40.000 Ft/hó + ÁFA).

A kedvezményes díjjal így 50 számítógép védelme a második hónaptól mindössze napi 21 forintba kerül gépenként! Ugye ennyit megér adataiknak biztonsága?
 
Kedvezményes ajánlatunk: megvásárláskor csak az alapcsomag egyszeri díját kell kifizetni, amelynek összege a felhasználó-számtól független.

A második hónaptól a havonta fizetendő díjat a számítógépek számától függően az alapcsomagból és a sávosan kialakított kiegészítő csomagokból állíthatják össze.
 
VirusBuster

Miért a VirusBuster?
Mert a számos nemzetközi minősítéssel is rendelkező, magyar fejlesztésű termékeket tartalmazó Aktív Hálózati Védelem licence-csomag komplex védelmet nyújt a vírusokkal, férgekkel, trójai, adware és spyware programokkal és egyéb károkozókkal szemben, legyen szó munkáról, levelezésről, vagy az internet böngészéséről.
Mert a VirusBuster naponta automatikusan frissített, központilag menedzselhető védelmet biztosít vállalkozásuk teljes informatikai hálózatára.
Mert a Linux és FreeBSD levelező rendszereknél alkalmazott dupla-keresőmotoros védelmi megoldás az elektronikus levelezésben terjedő spamek és egyéb károkozók ellen már a támadást követő percekben azonnali, hatékony védelmet ad.
Mert a legtöbb konkurens vírusvédelmi megoldással szemben, a VirusBuster ingyenesen nyújt terméktámogatást telefonon és e-mailen, magyar nyeven, a nap 24 órájában!

Bízunk abban, hogy akciónk kedvezményes ajánlatával vállalkozásuk is élni tud, és így Önöket is mihamarabb elégedett felhasználóink között üdvözölhetjük!

Az akcióval kapcsolatos további információkkal kollégáink készséggel állnak rendelkezésére e-mailen , vagy a  +36 1 221 5420 telefonszámon.