Informatikai hálózatok építése, üzemeltetése, szaktanácsadás

Az 5N Kft. küldetése, hogy az informatika terén minőségi szolgáltatást nyújtson ügyfelei számára a világ vezető szoftverfejlesztőinek  és hardvergyártóinak termékeivel és technológiáival. Segítséget nyújtson a ügyfelei igényeknek megfelelő számítástechnikai rendszer kialakításában, üzemeltetésében, amely elősegíti ügyfeleink sikerét. Kérje kollégáink segítségét, vagy kérjen ajánlatot!

Kis- és középvállatok számára minden eddiginél kedvezőbb áron

Open Workgroup SuiteÚj szoftvercsomag kis- és középvállatok számára minden eddiginél kedvezőbb áron
A 2008. júniusától elérhető a Novell továbbfejlesztett – kis- és középvállalatok számára ajánlott – vállalati csomagjának, a Novell Open Workgroup Suite Small Business Edition terméknek a második verziója.

A bejelentés apropóján 2008. július 31-ig 26%-os árkedvezménnyel kapható a 200 felhasználóig bővíthető és akár öt szerveren is pluszköltségek nélkül használható szoftvercsomag.

http://novellevents.novell.com/t/5832769/61374075/10226/0/

Az OWS csomag továbbra is rugalmasan és hatékonyan elégíti ki a vállalati felhasználók alapinfrastruktúra és csoportmunka igényeit, és emellett már a legújabb Linux technológiákkal felvértezett Open Enterprise Server 2 platformra épül. A bejelentés apropóján 2008. július 31-ig akciót hirdetünk a Novell Open Workgroup Suite Small Business Edition 2 (OWS SBE 2) csomagra.

Árak, beszerzési konstrukciók

Open Workgroup Suite SBE 2 Kedvezmény Ajánlott végfelhasználói ár
Új felhasználó
26%
16 779 Ft / felhasználó
Szoftverfrissítés*
26%
8 925 Ft / felhasználó

A fenti árak tájékoztató jellegű nettó végfelhasználói listaárak. A kedvezmények a Novell Kisvállalati Csomag korábbi verziójánka árához képest értendők. Az árak 255 HUF/EUR árfolyamon lettek megállapítva.
A termékek 5 felhasználós csomagokban rendelhetők, és egy intézmény maximum 200 felhasználónyi
Open Workgroup Suite SBE 2 licencet vásárolhat.

A termékekhez vásárolható terméktámogatás nettó 5.500 Ft-os ajánlott végfelhasználói áron.
A terméktámogatás többek között az alábbiakat tartalmazza:

  • technikai támogatás a csomag komponenseihez
  • hozzáférés a SUSE Linux Enterprise Server és Desktop frissítésekhez
  • GroupWise Mobil Server licenc az összes felhasználóra, melynek segítségével mobiltelefonján bárhonnan elérheti levelezését, címjegyzékét, naptárát.