Informatikai hálózatok építése, üzemeltetése, szaktanácsadás

Az 5N Kft. küldetése, hogy az informatika terén minőségi szolgáltatást nyújtson ügyfelei számára a világ vezető szoftverfejlesztőinek  és hardvergyártóinak termékeivel és technológiáival. Segítséget nyújtson a ügyfelei igényeknek megfelelő számítástechnikai rendszer kialakításában, üzemeltetésében, amely elősegíti ügyfeleink sikerét. Kérje kollégáink segítségét, vagy kérjen ajánlatot!

Megoldás létfontosságú rendszerekhez

Suse LinuxLeállásokkal, biztonsági problémákkal, vagy éppen magas költségekkel kínlódik? Az adatközpontnak segítenie kell a céget, nem akadályoznia a gördülékeny működést. Itt az ideje valami újat választani a vállalati feldolgozáshoz – pontosan ezért fordul egyre több szervezet a világon a Novell® által kínált SUSE® Linux Enterprise Serverre.
Ez az innovatív adatközponti „erőmű” minden szempontból készen áll az üzleti felhasználásra. Maximális megbízhatóságot és biztonságot kínál – no meg lehetőséget az infrastruktúra költségeinek akár 70 százalékos lefaragására.
 
Adatközpontokhoz a legjobb választás

A SUSE Linux Enterprise Server egy vállalati szintű kiszolgáló, amely úgy készült, hogy megbirkózzon az adatközpontok létfontosságú terheléseivel is. Csak a SUSE Linux Enterprise Server kínál nyílt, méretezhető, nagyteljesítményű adatközponti megoldást, amely beépített virtualizációt, alkalmazásvédelmet és rendszerfelügyeletet tartalmaz a hardverarchitektúrák teljes skáláján. A SUSE Linux Enterprise Server használható általános célú kiszolgálóként, de hangolható különféle terheléstípusokhoz is, és problémamentes együttműködést kínál a meglévő informatikai infrastruktúrával. SUSE Linux Enterprise Servert használva a cég látványosan csökkentheti költségeit, úgy, hogy közben a piac legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb adatközponti kiszolgálóját használja.

Termékismertető:
Flyer (PDF formátumban)